Όροι και διαδικασία αντικατάστασης:

Όροι και διαδικασία αντικατάστασης:
Η εταιρία μας αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη όσον αφορά την ενδεχόμενη τοποθέτηση ελαττωματικού προϊόντος στην παραγγελία σας και γι αυτό προχωρά στην αντικατάσταση του εφόσον η ενημέρωση από εσάς γίνει το αργότερο εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου, το ανταλλακτικό έχει την ετικέτα του καταστήματος μας και την αρχική του συσκευασία. Εφόσον ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις ακολουθείτε την εξής διαδικασία:
• Το φωτογραφίζετε ώστε να φαίνετε ξεκάθαρα το ελαττωματικό του σημείο και αποστέλλετε την φωτογραφία με προσωπικό μήνυμα ή στο e-mail της εταιρίας sales@glassfitsvarnas.gr μας ή στο viber +30 698 4600 671.
• Εφόσον η φωτογραφία αποδεικνύει πως ισχύουν οι προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας για να οριστικοποιήσουμε την αντικατάσταση του.
• Σας αποστέλλουμε ένα νέο προϊόν χωρίς έξοδα αποστολής και με χρόνο παράδοσης 2-5 εργάσιμες μέρες. Παραδίδετε το ελαττωματικό προϊόν στην μεταφορική την στιγμή που θα σας δοθεί το νέο πακέτο.
Όροι και διαδικασία αλλαγής:
Το αίτημα σας μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον η ενημέρωση αλλαγής γίνει από εσάς το αργότερο εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου, το ανταλλακτικό βρίσκετε στην αρχική του κατάσταση χωρίς να έχει υποστεί φθορές, δεν έχει αφαιρεθεί η ετικέτα με την επωνυμίας και υπάρχει η αρχική του συσκευασία. Εφόσον ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις ακολουθείτε την εξής διαδικασία:
• Επικοινωνείτε μαζί μας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους ενημερώνοντας μας για το αίτημα της αλλαγής:
1ος ) τηλεφωνικά στις μέρες και ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου (Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00 – 18:00 και Σάββατο 09:00-13:30),
2ος ) συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και
3ος ) αποστέλλοντας μήνυμα στο της εταιρίας sales@glassfitsvarnas.gr μας ή στο viber +30 698 4600 671.
• Η αλλαγή μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε άλλο ανταλλακτικό δικής σας επιλογής, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας .
• Η πρώτη αλλαγή δεν εμπεριέχει έξοδα αποστολής. Κάθε επόμενη θα επιβαρύνει εσάς και το κόστος ανέρχεται στα 5,00 ευρώ.
• Εφόσον το νέο προϊόν είναι χαμηλότερης αξίας το ποσό της διαφοράς θα πιστωθεί στο όνομα σας και θα αφαιρεθεί από μελλοντική παραγγελία. Αν το νέο προϊόν είναι μεγαλύτερης αξίας η διαφορά θα πληρωθεί στην μεταφορική με την παράδοση του νέου πακέτου ή θα κατατεθεί σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
• Η αλλαγή γίνεται σε διάστημα 2-5 εργάσιμων ημερών για Ελλάδα . Η μεταφορική θα σας παραδώσει το πακέτο της αλλαγής και θα παραλάβει το αρχικό σας.