Επισκευή Παρμπρίζ Στο δίκτυο καταστημάτων Glassfit® η επισκευή του εμπρόσθιου κρυστάλλου μπορεί να γίνει άμεσα, αξιόπιστα και με χαμηλό κόστος.
Το εμπρόσθιο παρμπρίζ αποτελεί βασικό κομμάτι της παθητικής ασφάλειας ενός οχήματος, αφού παρέχει έως και το 30% της δομικής του αντοχής. Ακόμα και ένα μικρό ράγισμα στα κρύσταλλα του παρμπρίζ σημαίνει μειωμένη ασφάλεια για τον οδηγό και τους επιβάτες, αφού ενδέχεται να εμποδίζει την ορατότητα του οδηγού ή να αποσπά την προσοχή του κατά τη διάρκεια της οδήγησης.
 

Αντικατάσταση Παρμπρίζ

Όταν τίποτα άλλο δεν μπορεί να γίνει, οι ειδικοί της Glassfit® αναλαμβάνουν να σας αλλάξουν τα κρύσταλλα! Πρωταρχικός στόχος των έμπειρων τεχνιτών της Glassfit® είναι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την πιο οικονομική λύση των πελατών της, να επισκευάσουν τυχόν σπασίματα και μικρές ζημιές. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι αυτό δεν γίνεται, τότε μόνο προχωρούν στην αντικατάσταση του εμπρόσθιου παρμπρίζ.

 

Πλεονεκτήματα

Τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούμε στο δίκτυο της Glassfit® είναι γνήσια OEM (Original Equipment Manufacturer) από καταξιωμένα εργοστάσια του εξωτερικού. Τηρούν όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και είναι εφάμιλλα των εργοστασιακών. Η διαφορά τους με τα εργοστασιακά κρύσταλλα των αυτοκινητοβιομηχανιών είναι η απουσία του λογότυπου της μάρκας του αυτοκινήτου, δικαίωμα χρήσης του οποίου έχουν μόνο οι κατασκευαστές των οχημάτων.

Συνοδεύονται πάντα με Πιστοποιητικό Γνησιότητας και παρέχεται Γραπτή Εγγύηση Εργασιών εφ’ όρου ζωής.

 

Αντικατάσταση Πλαϊνού Κρυστάλλου

Σε αντίθεση με το εμπρόσθιο παρμπρίζ, τα πλαϊνά κρύσταλλα των αυτοκινήτων όταν χτυπηθούν θρυμματίζονται. Για να μην μείνει το όχημα εκτεθειμένο, η αντικατάσταση πρέπει να γίνει άμεσα.

Η Glassfit® αναλαμβάνει να αντικαταστήσει τα πλαϊνά κρύσταλλα του αυτοκινήτου με νέα που πληρούν τις προδιαγραφές τις οποίες έχουν θεσπίσει οι επίσημοι κατασκευαστές οχημάτων.

Αντικατάσταση Οπίσθιου Κρυστάλλου

Αν υποστεί ζημιά το οπίσθιο κρύσταλλο ενός οχήματος, δεν υπάρχει δυνατότητα επιδιόρθωσης αφού αυτό διασπάται σε μικρά θραύσματα. Πρέπει λοιπόν το ταχύτερο δυνατόν να αντικατασταθεί γιατί με ένα σπασμένο κρύσταλλο το όχημα και οι επιβάτες εκτίθενται σε πολλούς εξωτερικούς κινδύνους.

Αντικατάσταση γυάλινης οροφής

Σε περίπτωση που υποστεί ζημιά η γυάλινη οροφή πρέπει άμεσα να γίνει η αντικατάστασή της, διότι μπορεί είτε με τη βροχή, είτε κατά το πλύσιμο του οχήματος να εισέρθουν νερά στο εσωτερικό.

Η Glassfit® αναλαμβάνει να αντικαταστήσει, γρήγορα και οικονομικά, τα κρύσταλλα της γυάλινης οροφής του αυτοκινήτου, ανοιγόμενης ή πανοραμικής, με νέα κρύσταλλα -τα αυθεντικά για κάθε όχημα-, με ποιοτικά υλικά και εργαλεία υψηλής τεχνολογίας.

Γρύλοι-ανεβατόρια παραθύρων

Η Glassfit® εγγυάται την επισκευή των ηλεκτρικών ή μηχανικών μηχανισμών θυρών, δηλαδή των γρύλων ανύψωσης των παραθύρων, καθώς και το σέρβις των κλειδαριών. Επίσης, αναλαμβάνει την αντικατάστασή τους όταν αυτά δεν είναι επισκευάσιμα ή δεν υπάρχουν κιτ επισκευής.

Καθρέπτες και ανταλλακτικά κρύσταλλα

Στο δίκτυο καταστημάτων Glassfit® θα βρείτε καθρέπτες ηλεκτρικούς, θερμαινόμενους, αντιθαμβωτικούς, με ή χωρίς βάση στήριξης. Διατίθενται δε, για όλους τους τύπους οχημάτων (επιβατικά, φορτηγά, λεωφορεία, τρακτέρ κ.ά.).

Προστασία anti-rain

Η προστασία των κρυστάλλων (anti-rain) βοηθά τον οδηγό, ακόμα και χωρίς την χρήση υαλοκαθαριστήρων, να έχει άψογη ορατότητα κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας. Επιπλέον, το χιόνι και ο παγετός αφαιρείται εύκολα από την επιφάνεια του κρυστάλλου. Από την άλλη, το κρύσταλλο προστατεύεται από την UV ακτινοβολία, από κάθε είδους βρωμιά, τριβές και λοιπές φθορές. Στα βασικά πλεονεκτήματα είναι ο εύκολος καθαρισμός των κρυστάλλων, ακόμα και από έντομα ή ρετσίνι δέντρων, με ελάχιστο νερό. Τέλος, συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρημάτων από τις φθορές των υαλοκαθαριστήρων και από τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό των κρυστάλλων.

Καθαρισμός φανών (φανάρια)

Τα σύγχρονα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν πολυκαρβονικό πλαστικό στο εξωτερικό κάλυμμα των φαναριών τους. Με την πάροδο του χρόνου, με την έκθεση στον ήλιο και την ατμόσφαιρα, το υλικό αυτό θολώνει. Ως αποτέλεσμα, περιορίζεται η απόδοσή τους και συνεπώς η οδηγική ασφάλεια. Στην Glassfit® αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των θολωμένων φαναριών γρήγορα και οικονομικά.

Αντηλιακές μεμβράνες

Η τοποθέτηση μεμβρανών έχει για τον ιδιοκτήτη/χρήστη του οχήματος τα παρακάτω οφέλη, σε διαφορετικές αναλογίες που σχετίζονται με τον τύπο της μεμβράνης που έχει χρησιμοποιηθεί:

Διακριτικότητα: Όσο πιο σκουρόχρωμη ή πιο ανακλαστική είναι η μεμβράνη, τόσο μεγαλύτερη διακριτικότητα και προστασία της ιδιωτικής ζωής προσφέρει.
Μείωση της αντηλιάς: Όσο χαμηλότερη είναι η μετάδοση του ορατού φωτός (VLT), τόσο πιο αποτελεσματικά μειώνει το φαινόμενο της αντηλιάς η μεμβράνη.
Προστασία ενάντια στο ξεθώριασμα και τη γήρανση του εσωτερικού του οχήματος: Όλες οι μεμβράνες λόγω της ποιότητας και της απόδοσής τους, απορρίπτουν έως και το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας (U/V), η οποία είναι και η κύρια αιτία του φαινομένου του ξεθωριάσματος και της γήρανσης του εσωτερικού του αυτοκινήτου.
Απόρριψη θερμότητας: Οι μεμβράνες προσφέρουν μείωση της θερμότητας που μεταφέρεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Οι ανακλαστικές μεμβράνες και κυρίως αυτές που περιέχουν ένα επιμεταλλωμένο στρώμα, προσφέρουν ακόμα αποτελεσματικότερη απόρριψη της θερμότητας.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η επιμετάλλωση βοηθάει τη μεμβράνη να ανακλά τη θερμότητα αντί να την απορροφά. Σαν αποτέλεσμα, το εσωτερικό του αυτοκινήτου παραμένει πιο δροσερό και ευχάριστο.
Ακόμα προστατεύονται πιο αποτελεσματικά τα υλικά του εσωτερικού από τα γνωστά σκασίματα που προκαλεί η χρόνια παραμονή των οχημάτων στον ήλιο.
Τέλος, προστατεύεται και η ίδια η μεμβράνη, αφού δεν απορροφά/κατακρατεί στο εσωτερικό της μεγάλη ποσότητα θερμότητας, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της.
Ασφάλεια: Όλες οι μεμβράνες βοηθούν στην αύξηση της ασφάλειας σε περιπτώσεις θραύσης των κρυστάλλων.

Υαλοκαθαριστήρες & ανταλλακτικά λάστιχα

Η άψογη οπτική επαφή με τον δρόμο έχει μεγάλη σημασία κατά την οδήγηση. Για αυτό στην Glassfit® επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια τους υαλοκαθαριστήρες των οχημάτων. Συνεργαζόμαστε με οίκους γνησίων ανταλλακτικών όπως BOSH, VALEO, TRICO, CHAMPION και άλλες για να σας προσφέρουμε τέλεια ορατότητα σε βρόχινες συνθήκες οδήγησης. Στα καταστήματά μας θα βρείτε επίσης, ανταλλακτικά ελαστικά υαλοκαθαριστήρων, για όσους τύπους επιδέχονται αλλαγή, για σίγουρη και οικονομική λύση.

Ελαστικά παρεμβύσματα αμαξώματος

Στο δίκτυο καταστημάτων Glassfit® βελτιώνουμε την υαλομόνωση του αυτοκινήτου αντικαθιστώντας κάθε φθαρμένο ελαστικό παρέμβυσμα. Οι τεχνικοί μας θα αντικαταστήσουν κάθε ελαστικό θύρας, παρμπρίζ, πορτ μπαγκάζ, παραθύρων και γυάλινης οροφής, όπου κρίνεται απαραίτητο, για ένα αυτοκίνητο χωρίς νερά και θορύβους κατά την οδήγηση.

Αμορτισέρ για ανοιγόμενα κρύσταλλα

Η εταιρία μας προμηθεύει και τοποθετεί αεροελατήρια (αμορτισέρ) για το καπό ή το πορτ μπαγκάζ, για τα ανοιγόμενα κρύσταλλα οχημάτων, γεωργικών ελκυστήρων και δομικών μηχανημάτων, αεροελατήρια γενικής χρήσεως σε διάφορα μήκη, δύναμης (NEWTON) καθώς και πλήρη σειρά αποσπώμενων άκρων στερέωσης.